verkoop gebruikte jachten

Betrouwbaar een boot kopen via NLyachts

NLyachts: gebuikte boot kopen

Een gebruikte boot kopen lijkt simpel maar kan behoorlijk complex uitpakken. Hierbij zijn

  • de staat waarin de boot verkeert
  • de prijsonderhandeling met de eigenaar
  • de keuringsprocedure
  • wat moet er gebeuren voordat het schip naar je zin is

nog maar enkele voorbeelden waarbij de expertise van de HISWA/NBMS jachtmakelaar je kan helpen.

Waarom een HISWA/NBMS jachtmakelaar inschakelen?

In alle gevallen kan de hulp van een gekwalificeerde jachtmakelaar je voor veel ellende behoeden. In dit blog nemen we je mee waarom het inschakelen van een jachtmakelaar een goed idee is. Bij de aankoop van je gedroomde ‘tweedehands’ schip adviseert en helpt de makelaar je op alle fronten.

Hulp van de jachtmakelaar bij de aankoop van een gebruikte boot

In de verschillende fases van de aankoop van een gebruikte boot is de bij NLyachts aangesloten makelaar bij de hand om je te helpen. De makelaar in jachten helpt je een goed schip te vinden en kopen. Zodat je jaren plezier zult hebben met je eigen schip op het water, of dat nu op de Kaag, de Waal of op zee is….

Gebruikte boot kopen - Gillissen motorvlet

Wat zoek en wil ik met een gebruikte boot?

Bespreek uw wensen met anderen, stap eens bij een jachtmakelaar binnen om te overleggen. De mogelijkheden van de verschillende typen en merken gebruikte schepen zijn erg groot. Kijk eens rond op een botenbeurs. Kortom steek tijd in de oriëntatiefase van het zoeken naar een passend gebruikt jacht.

Gebruikte boot kopen - Super van Craft 1380

Vraag je af wat je vaargebied zal zijn

Wil je met vrienden wedstrijdvaren op woensdagavond op het IJsselmeer? Of op een plas om de hoek? Wil je met je familie op vakantie naar het buitenland? Of lekker rondvaren en genieten in Friesland met mooi weer? Vragen waarbij de jachtmakelaar precies weet wat passend is bij je wensen.

Gebruikt boot kopen - Contest zeiljacht

Wat is je budget en wat is daarvoor te koop?

Internet is natuurlijk een prima bron om eens lekker rond te neuzen welk schip je aanspreekt. Natuurlijk ook om uit te vinden of er een gebruikt jacht binnen je budget bereikbaar is. Hierbij kan de gecertificeerde makelaar je helpen om te bespreken hoever je mogelijkheden reiken.

Gebruikte boot kopen bij gekwalificeerde EMCI makelaar

Direct een gebruikte boot zoeken?

geef uw mening over onze website