NL YACHTS AANKOOPMAKELAAR

Een aantal jachtmakelaars aangesloten bij de NBMS en/of de HISWA-makelaars treden op voor kopers als aankoopmakelaar in binnen- en buitenland. Deze ervaren makelaars begeleiden een koper bij zijn of haar zoektocht en de uiteindelijke aankoop van uw jacht. Zij nemen u veel zorgen uit handen en hebben alle kennis van onderwerpen die bij de aankoop aan de orde komen.

Of het jacht past bij uw wensen en vaargebied, de onderhandeling, prijsstelling, proefvaart, keuring, welke expert, BTW, contracten, douane formaliteiten, verzekering, transport etc. Een NLyachts aankoopmakelaar biedt over het algemeen zijn diensten aan voor het gehele aankooptraject of een gedeelte daarvan.

Voor u als particulier kan zo’n aankoop een complexe aangelegenheid zijn, al helemaal in het buitenland. U heeft te maken met regelgeving, het vinden van een ligplaats, het registreren van het jacht en overige zaken die in het buitenland nu eenmaal anders geregeld zijn. Doordat de aankoopmakelaar alleen de belangen van de koper behartigt bent u bij hem in goede handen.

NBMS of HISWA-aankoopmakelaar zoeken?

geef uw mening over onze website