E-maildienst

Met de NLyachts.com E-maildienst ontvangt u een keer per dag een e-mail met daarin de boten die voldoen aan uw selectiecriteria. Boten staan er uitsluitend in als ze sinds de vorige e-mail nieuw op NLyachts.com worden geadverteerd (of als de prijs is gewijzigd) én aan door u ingestelde zoekcriteria voldoen. Op een boot klikt u om meteen alle informatie op NLyachts.com te bekijken.

Dit is een gratis dienst. U kunt de NLyachts.com E-maildienst op elk moment beginnen, wijzigen en stopzetten.

Instellen

Zoek eerst op NLyachts.com naar boten van uw voorkeur. Op de pagina met zoekresultaten staan aan de linkerzijde alle criteria. Helemaal onderaan deze criteria kunt u de NLyachts.com E-maildienst activeren. Twee mogelijkheden:

  1. U beschikt nog niet over een NLyachts.com-account en/of bent niet ingelogd
    In dat geval moet u uw e-mailadres opgeven. U ontvangt een bevestiging op het opgegeven e-mailadres, die u moet activeren waarna u over een NLyachts.com-account inclusief geactiveerde zoekopdracht beschikt. Beschikt u al over een NLyachts.com-account maar was u niet ingelogd, dan ontvangt u een e-mail met een bevestiging dat de E-maildienst voor is geactiveerd. Hebt u al een actieve zoekopdracht (met mogelijk andere criteria) dan ziet u een melding dat u de oude zoekopdracht eerst moet stopzetten.
  2. U bent ingelogd in uw NLyachts.com-account op het moment van activeren van de E-maildienst
    Nu hoeft u niet nog eens uw e-mailadres op te geven maar alleen op de knop ‘activeer E-maildienst’ te klikken. U ontvangt per e-mail een bevestiging van activering van de E-maildienst. Hebt u al een actieve zoekopdracht (met mogelijk andere criteria) dan ziet u een melding dat u de oude zoekopdracht eerst moet stopzetten.

 

Wijzigen of stopzetten

Dit doet u binnen uw NLyachts.com-account op NLyachts.com (rechtsboven). Voor wijzigen zet u eerst de oude zoekopdracht stop en maakt u een nieuwe zoekopdracht aan via de criteria waarmee u boten zoekt. Stopzetten kan elk moment zowel binnen uw account, als vanuit de ontvangen e-mail.

Uw e-mailadres is veilig

E-mailadressen worden nooit aan derden beschikbaar gesteld. Schrijft u in voor uitsluitend de NLyachts.com E-maildienst, dan ontvangt u nooit andere berichten dan de dagelijkse e-mail met boten

NLyachts.com heeft veel maatregelen getroffen om de vertrouwelijkheid te beschermen. Alles over ons privacybeleid leest u in onze privacyverklaring die u helemaal rechtsonder deze pagina kunt aanklikken.

geef uw mening over onze website