E-maildienst

Met de NLyachts.com E-maildienst ontvangt u één keer per dag een e-mail met daarin de boten die voldoen aan uw selectiecriteria. Boten staan er uitsluitend in als ze sinds de vorige e-mail nieuw op NLyachts.com worden geadverteerd (of als de prijs is gewijzigd) én aan de door u ingestelde zoekcriteria voldoen. Op een boot klikt u door om meteen alle informatie op NLyachts.com te bekijken.

E-maildienst gratis

Dit is een gratis dienst. U kunt de NLyachts.com E-maildienst op elk moment beginnen, wijzigen en stopzetten.

Instellen van de E-maildienst

Zoek eerst op NLyachts.com naar boten van uw voorkeur. Op de pagina met zoekresultaten staan aan de linkerzijde alle criteria. Helemaal onderaan deze criteria kunt u de NLyachts.com E-maildienst activeren. Twee mogelijkheden:

  1. U beschikt nog niet over een NLyachts.com-account en/of bent niet ingelogd

    In dat geval moet u uw e-mailadres opgeven. U ontvangt een bevestiging op het opgegeven e-mailadres, die u moet activeren waarna u over een NLyachts.com-account inclusief geactiveerde zoekopdracht beschikt. Beschikt u al over een NLyachts.com-account maar was u niet ingelogd, dan ontvangt u een e-mail met een bevestiging dat de E-maildienst voor is geactiveerd. Hebt u al een actieve zoekopdracht (met mogelijk andere criteria) dan ziet u een melding dat u de oude zoekopdracht eerst moet stopzetten.

  2. U bent ingelogd in uw NLyachts.com-account op het moment van activeren van de E-maildienst

    Nu hoeft u niet nog eens uw e-mailadres op te geven maar alleen op de knop ‘activeer E-maildienst’ te klikken. U ontvangt per e-mail een bevestiging van activering van de E-maildienst. Hebt u al een actieve zoekopdracht (met mogelijk andere criteria) dan ziet u een melding dat u de oude zoekopdracht eerst moet stopzetten.

 

Wijzigen of stopzetten E-maildienst

Dit doet u binnen uw NLyachts.com-account op NLyachts.com (rechtsboven). Voor wijzigen zet u eerst de oude zoekopdracht stop en maakt u een nieuwe zoekopdracht aan via de criteria waarmee u boten zoekt. Stopzetten kan elk moment zowel binnen uw account, als vanuit de ontvangen e-mail.

Uw e-mailadres is veilig

E-mailadressen worden nooit aan derden beschikbaar gesteld. Schrijft u in voor uitsluitend de NLyachts.com E-maildienst, dan ontvangt u nooit andere berichten dan de dagelijkse e-mail met de nieuwe of gewijzigde boten van uw eigen selectie

Privacyverklaring

NLyachts.com heeft veel maatregelen getroffen om de vertrouwelijkheid te beschermen. Alles over ons privacybeleid leest u in onze privacyverklaring die u ook helemaal rechtsonder deze pagina kunt aanklikken.

geef uw mening over onze website